Op 7 juni 2023 is er gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te aanschouwen voor wat betreft de nieuwste innovatieve oplossingen van Hikvision. Bijvoorbeeld de nieuwe combinaties met ColorVu techniek zijn vandaag de dag erg populair en ook de alom geprezen TandemVu PTZ Speeddome heeft unieke verbeterde én vernieuwde functies waarmee detecteren nog beter gaat. Ook is er aandacht voor de AX PRO alarmoplossing van Hikvision én de nieuwste mogelijkheden met toegangscontrole zal de reveu passeren. De dag in Hoofddorp zal worden afgesloten met een rondleiding door het 'warehouse' van Hikvision door de Key Accountmanagers om uiteindelijk naar Amsterdam te gaan voor een 'diner & drinks' op de Amsterdamse grachten in een speciaal gereserveerde rondvaartboot. 
Thema: HIKVISION SHOWCASE
Datum:  7 Juni 2023
Locatie: Hikvision Europe Hoofddorp
Onderwerp: Nieuwe oplossingen
Tijd: 14:00 - 21:00 incl. (diner/grachtentour)
03
DAYS
12
HOURS
29
MINUTES
11
SECONDS
PG Security Systems is de grootste Hikvision partner en groothandel van Nederland. Met een 'dedicated' Sales & Support team weten onze specialisten dagelijks vele installateurs te helpen met support vragen en delen wij onze kennis. Naast een ontzettende grote voorraad is de relatie die al sinds 2012 bestaat, ook duidelijk zichtbaar in ons eigen SEC (het Security Experience Center) waar vele Hikvision oplossingen werkend te zien zijn, zodat een live demonstratie tot één van de vele mogelijkheden behoort. Nemen wij daarnaast ons pakket van Service & Dienstverlening gekoppeld aan jouw persoonlijke condities bij ons, en je hebt een samenwerking die ongekend goed is. Kom eens langs en maak kennis met dé Hikvision Partner in Nederland!
+31
Meld je aan voor dit mooie, gratis event waarbij naast de 'showcase' van de nieuwste oplossingen en producten van Hikvision, het event wordt afgesloten met een diner & drinks op een rondvaartboot in de Amsterdamse grachtengordel. 

PG Security Systems  |  Mei 2023